It’s everything you’ve been waiting for, and so much much more!

 

Preduzeće Office Software Solutions doo iz Šapca bavi se izradom knjigovodstvenih aplikacija, database aplikacija, mobilnih aplikacija, veb sajtova i raznorodnih poslovnih programa, po zahtevu korisnika. Aplikacije razvijamo u Delphi okruženju uz korišćenje SQL relacionih baza podataka. Takođe, bavimo se i izradom kompletnog CMS-a i veb prodavnica.

Zahvaljujući stručnosti I iskustvu, za 15 godina razvoja poslovnih aplikacija, a pre svega I sposobnosti da spoznamo I ispunimo očekivanja I zelje klijenata, poverenje nam je poklonilo mnogo velikih I respektabilnih kompanija. Od naših dugogodišnjih klijenata izdvajamo neke: Sani Group Šabac, Star market, Autocentar PETROVIĆ Volkswagen Diler, PWL FASHION COMPANY, King Tire doo, AKS Automotive doo Ovlašćeni Fiat diler I serviser, AKS Tyres, Oftoline I Oftooptik Loznica, SANI OPTIK, Cineoptic Novi Sad I mnogi drugi.

 
 

Vladimir Atanacković

Project manager & software developer

Više od 20 godina iskustva u programiranju raznorodnih aplikacija za baze podataka – Delphi, Firebird, SQL, MySQL, FoxPro.

Email: vladimir@oss.rs
Telefon (063) 437-322

Nikola Lalatović

Software developer

Pet godine iskustva u programiranju ozbiljnih aplikacija – Delphy, Firebird, SQL, HTML, CSS, MVC, C#.

Email: nikola@oss.rs
Telefon: (060) 5343-555

Snežana Lalatović

Web developer

Dve godine iskustva – HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript, MySQL, PHP. Zahvaljujući njoj ovaj sajt izgleda ovako.

Email: webmaster@oss.rs
Telefon: (060) 0-992-444

 

Često postavljana pitanja

 

Zašto treba da izaberete nas?

Trenutno naša softverska rešenja za kase I maloprodajne objekte koristi preko 150 objekata širom Srbije. Ono što nas izdvaja od drugih i što ističemo sa ponosom, da nas ni jedan klijent u poslednjih 10 godina nije napustio, jeste naša sversdna pomoć u organizaciji, vaših službi knjigovodstva i administracije, marketinga, analize…. Naši klijenti su u nama uspeli da prepoznaju dugoročkog partnera koji razume njihove potrebe i rastuće zahteve u skladu sa razvojem i njihovog poslovanja.

Možete nas naći na adresi

Office Software Solutions doo
Šabac, Janka Veselinovića 37

Pišite nam:

Ako ne želite da trošite vreme da dolazite u našu kompaniju, molim Vas popunite kontakt formu i mi ćemo doći do Vas.

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

Podeli