Zanatlijska 15, sprat 2, lokal 80
(066) 22 43 73

Misija

Misija Office Software Solutions doo i samog sajta www.oss.rs

Office Software Solutions doo se bavi preko 15 godina izradom ERP sistema za velike kompanije. Velike kompanije su u mogućnosti da svoje informacione sisteme i održavanje istih plate većim količinama novca, ali kroz svoje dugogodišnje bitisanje neopravdano smo „zapostavili“ manja preduzeća, koja u budućnosti mogu isto tako postati „velike kompanije“ i partneri za skuplji informacioni sistem kakav je Bilans.BIZ.

Želimo da naše dugogodišnje iskustvo u razvoju Bilans.BIZ ERP informacionog sistema približimo „manjim“ preduzećima i kompanijama, koje često u svom poslovanju ne mogu izdvojiti novčane resurse za skupe i velike ERP sisteme, ali koje, takođe, imaju potrebe za određenim evidencijama, obradama podataka i digitalizacijom svoga poslovanja. Sami ERP sistemi su često i preglomazni i preskupi za manje kompanije i preduzeća, često sadrže i stvari koje nisu potrebne u tom stupnju razvoja, što svakako ne znači da kasnije ne mogu zatrebati. U tom smeru smo i pokrenuli online prodavnicu gde za pristupačne i relativno niske troškove možete dobiti slične ili gotovo iste module i delove velikih ERP sistema, ali koji Vam i omogućavaju da vremenom kad zatreba dokupljujete druge module, dodatke i aplikacije. Sam deo online prodavnice će biti koncipiran da sve one poslove koje ste do sad čuvali u određenim fajlovima, fasciklama, u ovakvom i onakvom obliku, polako objedinjujete kroz naše module koje kupujete onda kad Vam oni postanu potrebni, planirajući tako racionalno svoje troškove i resurse.

Koliko Vas ima potrebu za softverom za zarade, kompenzacijama, štampom virmana, fakturisanjem, vođenjem zaliha ili kupaca i dobavljača, planiranjem obaveza i potraživanja i još mnogo drugih administrativno knjigovodstvenih poslova koje do sad, možda, niste imali u Vašem softverskom rešenju i snalazili ste se na ovaj ili onaj način, mi želimo da Vam to sad olakšamo i da sa relativno niskim troškovima, rešite svoje „probleme“ softverskim rešenjima koja su nastala na iskustvu i potrebama velikih kompanija i ta iskustva pretočite u sopstveno poslovanje, koje posle toga postaje lakše, a Vi bi imali više vremena da se bavite razvojem svoje kompanije i biznisa, a biće nam i čast i zadovoljstvo da koristeći naše module iz naše online prodavnice softverskih rešenja jednog dana nas kontaktirate i postanete korisnik našeg ERP sistema Bilans.BIZ.

                  Ni  jedan biznis nije mali, veliki je koliko Vi verujete da on može postati veliki, a mi smo tu da svojim softverskim rešenjima pomognemo da do svog cilja stignete lakše i brže.

Prvenac u našoj online prodavnici je RobinHood.OSS, modul za zarade i evo imate priliku da evidencije svojih zaposlenih i obračune zarada radite primenjujući rešenja koja su nastala na potrebama kompanija koje imaju i preko 500 zaposlenih, a koji do 10 zaposlenih u pretprodaji do 30.04.2018. godine košta 4.174,20 dinara (cena sa PDV-om) godišnje i cena je za licencu u prvoj godini, a više o ostalim cenama pogledajte naš cenovnik.

Bilans.biz je brend kompanije Office Software Solution doo iz Šapca koja se bavi izradom knjigovodstvenih aplikacija, database aplikacija i raznorodnih poslovnih programa po zahtevu korisnika. Aplikacije razvijamo u Delphi okruženju uz korišćenje SQL relacionih baza podataka.

Visa Master Card Uni Credit Bank AllSecure Visa Master Card

© Copyright 2024 Office Software Solutions. All Rights Reserved.

Made with   by Office Software Solutions